preloader
Na vrh

Vadbe

Flow joga

Nežna flow joga, ki prebudi tvoje telo in te napolni z energijo.

Pri flow jogi preko zavestnega gibanja spoznavamo svoje telo, umirimo svoje misli in si privoščimo uro zase, daleč stran od vsakodnevnih obveznosti in skrbi.
Svoje boljše počutje bomo našli preko dihalnih vaj, asan, meditacije in čuječnosti ter se naučili prenašanja jogijskih tehnik v vsakdanjik.

Privošči si mini počitnice med tednom in v naši družbi odkrivaj skrivnosti joge.

Lokacija: Studio Equilibri, Staničeva 41, 1000 Ljubljana

Termin: Ponedeljek, 18:15 – 19:15

Vadbam se lahko pridružiš skozi celo leto. Med flow vadbami je možno prehajanje, kar pomeni, da lahko prideš na katerokoli vadbo v tednu.

V letošnji sezoni bomo z vami v Studio Equilibri kar 4 učiteljice flow joge, tako da je nabor res raznolik. Vsaka od nas bo prinesla na vadbo svoje izkušnje in svojo energijo.

Aqwards & honors

1 mesec (4 obiski) = 50€
1 mesec (8 obiskov) = 80€
1 mesec (neomejeno) = 100€
3 meseci (12 obiskov) =140€
3 meseci (24 obiskov) =220€
3 meseci (neomejeno) = 270€

Karta velja od dneva, ko jo kupiš (oziroma, če jo kupiš vnaprej, od prvega obiska vadbe) 1 ali 3 mesece.

Celoten flow urnik Studia Equilibri:

PONEDELJEK 

18.15 – antistress flow */** – Brina

ČETRTEK

7.00 – core flow */** – Maša

18.15 – creative flow ** – Polona/Nina

NEDELJA

18.00 – balance flow */** – Jelena

* – lažja do srednje zahtevna vadba
** – srednja do težje zahtevna vadba

Balance Flow
Sproščujoča vadba joge, pri kateri umirimo svoj um in prebudimo in pregnetemo celo telo, ter zaplujemo skozi različne (nikoli enake) variacije Pozdrava Soncu, ki jih nadgradimo z zanimivimi tranzicijami in vajami za ravnotežje. Celotna vadba je strukturirana kot val, saj se začne na tleh, postopno dviga navzgor in se spusti spet na tla. Skozi vadbo nas vodi dih, ki je sinhroniziran z gibom, zato da se gibamo kar se da lahkotno, naravno in organsko. Težimo k temu, da se vadeči po praksi počutijo sproščeno, notranje uravnovešeno in da so zadovoljni s sabo.

 

Antistress Flow
Pusti ves stres in napetosti pred vrati našega studia in se nam pridruži na antistress jogi. Vsak dan se soočamo s stresom, tako v službi, kot na cesti ali pa doma, zato je potrebno, da si privoščimo nekaj trenutkov zase. Naše ure bodo prijetne in sproščene, na njih se bomo umirili z dihalnimi tehnikami ali tehnikami čuječnosti, s pomočjo joge bomo sprostili napetosti v telesu in uro zaključili z nežno vodeno meditacijo.

 

Core Flow
Jutranja joga je odličen način, da si zastavite zdrave temelje za dober začetek dneva. Na jutranji jogi se bomo fokusirali na celotno jedro (trebušne in hrbtne mišice ter mišice zadnjice) ter ga pripravili za boljšo stabilizacijo čez cel dan, s prijetnim raztezanjem pa bomo poskrbeli da se boste takoj zjutraj počutili prijetno in sproščeno.

 

Creative Flow
Flow joga, pri kateri raziskujemo raznoliko gibanje telesa, drugačne in zanimive načine prehajanja med položaji, kot ste jih mogoče vajeni na klasični (flow ali vinyasa) jogi. Sekvence so daljše in bolj razgibane, bolj kot položaji sami, postanejo izziv prehodi sami po sebi.
Namen takšne vadbe je uporaba in aktivacija vseh mišic telesa, tudi tistih, ki so pogosto pri jogi (ali drugih vadbah) pozabljene, uporaba celotnega obsega giba sklepov ter krepitve fokusa, saj ne predstavlja izziva samo našemu telesu ampak tudi možganom, saj morajo ves čas ostati aktivni in pozorni.
Kot je značilno za vse flow joge, tudi tukaj pozornost ves čas ostaja tudi na povezovanju gibanja z dihom, vključene so tudi dihalne tehnike ter začetna umiritev in končna sprostitev.

Aerial joga

Prijavi se na vadbo

  Plačilo je mogoče izključno kot nakazilo na TRR, na podlagi nakazila ti pošljem izdan račun. Z gotovino ne poslujem.

Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki.