preloader
Na vrh

Vadbe

Aerial joga

Aerial joga ti obrne življenje na glavo.

Zaradi lahkotnejšega gibanja, ki ga omogoča hamaka (tkanina, ki visi iz stropa), boš skozi vadbo svoje telo spoznal/a v povsem novi luči,  tvoji raztegi bodo še bolj globoki in tvoje misli še bolj sproščene.

Na aerial jogi bomo razbremenili in sprostili hrbtenico, prebudili in okrepili zaspane mišice, izostrili občutek za gibanje v prostoru ter izboljšali krvni in limfni pretok.

 

Ne glede na to, da je aerial joga drugačna od klasične joge, še zmeraj spoštuje celostni pristop joge. Ure pričnemo z umiritvijo in dihalnimi tehnikami, sledi ogrevanje in temu aktivni del ure, vse skupaj pa zaključimo z vodeno meditacijo v savasani (na tleh ali v hamaki).

 

LOKACIJA: Studio Equilibri, Staničeva 41, Ljubljana

Ponedeljek 19:30 – 20:30

Sreda
18:15 – 19.15

Aqwards & honors

1 mesec (4 obiski) = 55€
1 mesec (8 obiskov) = 90€
1 mesec (neomejeno) = 110€
3 meseci (12 obiskov) =155€
3 meseci (24 obiskov) =240€
3 meseci (neomejeno) = 300€

Majhna skupina z omejenim številom mest. V kolikor ne moreš priti na svoj termin aerial joge, lahko v času trajanja karte prideš na katerokoli flow vadbo, ki se odvija v sklopu urnika Studia Equilibri.

Aerial joga je fizično zahtevna, a dostopna skoraj vsem, saj se lahko zahtevnost prilagaja posameznikom. Primerna je tudi za začetnike.

Za vadbo potrebuješ udobna oblačila brez ostrih predmetov (zadrg, gumbov, …) s pokritimi koleni & komolci in svojo joga podlogo. Priporočam, da doma pustiš tudi nakit (ure, zapestnice, prstane, …).

Aerial joga

Prijavi se na aerial jogo.

Plačilo je mogoče izključno kot nakazilo na TRR, na podlagi nakazila ti pošljem izdan račun. Z gotovino ne poslujem.

Aerial joga oziroma inverzije, ki so sestavni del te vrste joge odsvetujejo osebam, ki imajo glavkom, srčno popuščanje, visok ali nizek krvni pritisk, zgodovino srčne kapi, epilepsijo, težave z očmi ali težave s srednjim ušesom. Takšne osebe se morajo pred vadbo posvetovati z učiteljem aerial joge in se po potrebi posvetovati tudi z zdravnikom.

Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki.