preloader
Na vrh

Vadbe

Aerial joga

Aerial joga ti obrne življenje na glavo.

Zaradi lahkotnejšega gibanja, ki ga omogoča hamaka (tkanina, ki visi iz stropa), boš skozi vadbo svoje telo spoznal/a v povsem novi luči,  tvoji raztegi bodo še bolj globoki in tvoje misli še bolj sproščene.

Na aerial jogi bomo razbremenili in sprostili hrbtenico, prebudili in okrepili zaspane mišice, izostrili občutek za gibanje v prostoru ter izboljšali krvni in limfni pretok.

 

Ne glede na to, da je aerial joga drugačna od klasične joge, še zmeraj spoštuje celostni pristop joge. Ure pričnemo z umiritvijo in dihalnimi tehnikami, sledi ogrevanje in temu aktivni del ure, vse skupaj pa zaključimo z vodeno meditacijo v savasani (na tleh ali v hamaki).

 

LOKACIJA: Dvorana Ježica, Savlje 6, 1000 Ljubljana

Ponedeljek: 19:00 – 20:00

Torek: 17:00 – 18:00

Aqwards & honors

Cena: 45 eur na osebo

Tečaj traja 1 mesec in obsega 4 vadbe. Majhna skupina z omejenim številom mest.

Aerial joga je fizično zahtevna, a dostopna skoraj vsem, saj se lahko zahtevnost prilagaja posameznikom. Primerna je tudi za začetnike.

Za vadbo potrebujete udobna oblačila brez ostrih predmetov (zadrg, gumbov, …), s pokritimi koleni in komolci. Prav tako priporočamo, da doma pustite nakit. Vsi pripomočki za vadbo so na voljo v centru, priporočljivo je, da prinesete s seboj lastno podlogo.

Aerial joga

Prijavi se na tečaj.

Plačilo je mogoče izključno kot nakazilo na TRR, na podlagi nakazila ti pošljem izdan račun. Z gotovino ne poslujem.

Aerial joga oziroma inverzije, ki so sestavni del te vrste joge odsvetujejo osebam, ki imajo glavkom, srčno popuščanje, visok ali nizek krvni pritisk, zgodovino srčne kapi, epilepsijo, težave z očmi ali težave s srednjim ušesom. Takšne osebe se morajo pred vadbo posvetovati z učiteljem aerial joge in se po potrebi posvetovati tudi z zdravnikom.

Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki.